27 TIMERS MOMENTUM MANAGEMENT

UANSET TIDERNE, ER DER ALTID NOGEN DER VINDER OG NOGEN DER TABER!

At være blandt de bedste er en mental tilstand – Alle toppræstationer starter her. ”Momentum Management”, er en fantastisk katalysator for organisationer, der vil være med til at opbygge og udvikle en bidragskultur, teamadfærd og vindermentalitet, som er med til at accelerere udviklingen og indtjeningen i virksomheden.

Nedenstående program bygger på vores erfaringer med de ledere, vi har arbejdet med gennem årene. Det kan naturligvis tilpasses, så det passer præcist til jeres behov eller de områder I ønsker at lægge ekstra tryk på.

Alle øvelser tager udgangspunkt i konkrete business cases, så alle ledere kan drage paralleller direkte til deres hverdag.

Workshop 1: Opbygning og gennemgang af Momentum Management.

Workshop 2: Tør du udfordre! Syre test – 10 skarpe i Momentum Management.

Workshop 3: Vurder dig selv med +/- i forhold til Momentum Management med en kollega. Præsenteres i team á 3 personer.

Workshop 4: Extended DISC – Hvordan passer din profil i de forskellige ledelsessituationer? Hvad skal du være opmærksom på?

Workshop 5: Maximize Spil i ledelse, hvor målet er at skabe gode resultater og udfordre ”kollegaerne”. DISC tankegangen implementeres i spillet.

Workshop 6: Evaluering og feedback af indsatsen, resultaterne og definering af styrker og udviklingsområder. Disse trænes efterfølgende.

Workshop 7: Getting to YES! Opbygning af den rigtige kultur og DNA for din afdeling – hvad skal der til af dig? Med autencitet og gennemslagskraft kan du skabe YES TIL forandringer – er du klædt på til det? Værdi og konsekvens i din kommunikation – hvad betyder det for resultatet?

Workshop 8: Hvem er du? Og hvad vil du huskes for som leder? Udarbejd en ”Personal Branding” plan for dig som leder:

Workshop 9: DISC forståelse på mine 5 vigtigste medarbejdere/kolleger og en ny strategisk tilgang til samarbejdet med en kollega.

Workshop 10: Tør du udfordre? Vælg din strategi i forhandlingen. Hvilke forhandlingsdrivere har din modpart? Tænk win-win…

Workshop 11: Et udfordrende mindset – Psykologi i rollen som leder, inspirator og storyteller. Mental styrke i ledelse – Dit optimale præstationsmønster –  lær at gå i zonen.

Workshop 12: Din plan – Hvad gør du fra i dag og de næste 100 dage. Hjemmeopgave (eksempel): Gennemfør din valgte strategi på de 5 medarbejdere.

Analyse og rapport sendes til Momentum Nordic med resultaterne.

Undervisere:
Niels Lasson og Nicolaj Ahlström

SKRIV TIL OS

Ønsker du at blive kontaktet vedrørende vores 27 timers Momentum Management, kan du skrive til os via formularen nedenfor.

image
http://momentumnordic.dk/wp-content/themes/rayko/
http://momentumnordic.dk/
#71906a
style1
paged
Loader indlæg...
/customers/c/a/6/momentumnordic.dk/httpd.www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Indtast e-mail
on
off