FORHANDLINGSTEKNIK

SÅDAN SKABER DU RESULTATER OG GENNEMSLAGSKRAFT

Uanset tiderne, er der altid nogen, der vinder og nogen der taber. I dit job vil du ofte sidde i situationer, hvor du skal forhandle om alt lige fra, hvor folk skal sidde, målsætninger, kontrakter mv.

I de fleste situationer handler det om, at kunne skabe en forståelse så alle bliver tilfredse. Det kan være nemt og nogle gange temmelig svært.

Du får ikke, det du fortjener, men det du forhandler dig til. Forhandling er din personlige kompetence, der med det rette fokus skaber både resultater og gennemslagskraft. På et kursus i forhandlingsteknik oplever du, hvordan du bliver i stand til at forstå andre persontyper, og hvordan du kunne have fået meget mere værdi af dine tidligere forhandlinger. Og ikke mindst, hvordan du vil kunne forberede og gennemskue fremtidige forhandlinger, så du når de mål, du har sat dig.
Det essentielle i enhver forhandling er forberedelsen, der skal være både systematisk og grundig. På dette kursus i forhandlingsteknik lærer du at gribe forberedelsen an på en professionel, overskuelig og effektiv måde. Du får desuden sat begreber på persontypologier, forhandlingsstrategier, forhandlingsstil, forhandlingstaktikker, kropssprog, forhandlingsmiljøer og meget mere.
Med et kursus i forhandlingsteknik, får du værktøjskassen til at:
  • sætte scenen korrekt
  • ”vinde” langt flere forhandlinger
  • skabe balance på den gode måde i forhandlinger
  • få større indsigt i dine styrker
  • navigere og forhandle med flere deltagere

Mål: At blive den bedste ”forhandler” i din branche

Metode: Gennem teori, øvelser, personlig udvikling og intensiv træning.

Varighed: 1-3 dage

KONTAKT OS

Ønsker du at blive kontaktet vedrørende vores seminar om Forhandlingsteknik, kan du skrive til os via formularen nedenfor.

image
http://momentumnordic.dk/wp-content/themes/rayko/
http://momentumnordic.dk/
#71906a
style1
paged
Loader indlæg...
/customers/c/a/6/momentumnordic.dk/httpd.www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Indtast e-mail
on
off