GENNEMSLAGSKRAFT

STYRK DIN GENNEMSLAGSKRAFT

Hold hovedet koldt, bevar overblikket og indtag rummet som din egen hjemmebane.

Har du en position eller en stilling, hvor det forventes af dig, at du udviser personlig viljestyrke og gennemslagskraft?
Ønsker du at ”brænde igennem”, så du bliver hørt, forstået og respekteret?

Mange mennesker er slet ikke bevidste om, hvor meget mere du kan engagere og påvirke andre mennesker med din gennemslagskraft.

 

Ved at være bevidst om din egen attitude og udstråling sammenholdt med dit sprog, kan du påvirke mennesker ekstremt meget. Du kan stimulere og motivere dem i en bestemt retning, så de med mod, tro og vilje kan arbejde sig derhen, hvor du vil have dem.

 

Mange er af den overbevisning, at dét at have gennemslagskraft og være i stand til at “komme ud over rampen” med sit budskab kræver et helt særligt talent. Og at dette særlige talent (ofte kaldet x-faktor), er en medfødt gave, som det kun er de færreste, der besidder og er i stand til at drage nytte af.
Du lærer en række teknikker indenfor kommunikation og kropssprog, der styrker din gennemslagskraft og evne til at bevare sagligheden, overblikket og den fulde kontrol i situationer, hvor du udsættes for pres. Du lærer også at anvende mentale teknikker, som ruster dig til at tackle nye og overraskende situationer på en professionel og værdig måde. De metoder, du lærer, vil styrke din gennemslagskraft både ved møder, under præsentationer, i din kontakt med dine kunder og i dit daglige samarbejde.

 

Der findes selvfølgelig dem, der har et naturligt talent for at tryllebinde deltagerne til et salgsmøde eller en præsentation, eksempelvis Barak Obama. Men de fleste mennesker kan med træning og målrettethed, blandet med de rette teknikker, styrke deres personlige gennemslagskraft markant. Måske ikke på samme niveau som Barak Obama, men med deres helt egen stil og gennemslagskraft.
Med et kursus i gennemslagskraft, lærer du at:
  • styrke dine evner til at vinde deltagerne
  • bevæge dine tilhørere følelsesmæssigt
  • nyde at være “på”
  • have lyst til at kommunikere med og relatere dig til dine tilhørere
  • inspirere, engagere og motivere dine tilhørere
  • sætte mål for den indflydelse, som du ønsker at opnå i en situation
Mål: At forstå forskellen på at blive god og på at være god
Metode: Gennem mentale øvelser, personlig udvikling og intensiv træning.
Varighed: 1-2 dage

KONTAKT OS

Ønsker du at blive kontaktet vedrørende vores seminar om Gennemslagskraft, kan du skrive til os via formularen nedenfor.

image
http://momentumnordic.dk/wp-content/themes/rayko/
http://momentumnordic.dk/
#71906a
style1
paged
Loader indlæg...
/customers/c/a/6/momentumnordic.dk/httpd.www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Indtast e-mail
on
off