KICK OFF

KICK OFF SOM MAN ALDRIG GLEMMER

Involver medarbejderne, og sørg for at budskabet forankres hos hver enkelt.

Kick OFF konceptet er en fantastisk katalysator for organisationer, der ønsker at deres medarbejdere forstår og motiveres af virksomhedens plan eller strategi.

Strategier, handlingsplaner, KPI’er mv. er ledelsens værktøjer til at skabe retning for virksomheden og medarbejderne, samt give teams og individer mål og motiver for, hvordan de bliver en succes.

Vi oplever desværre alt for ofte, at ejerskabet bliver hos ledelsen, da medarbejderne ikke har forstået eller fået forklaret ”WHY”, ”HOW”, ”WHEN”.

Kick OFF handler om at skabe engagement og tryghed, og lade medarbejderne forstå og opleve ledelsens tanker. Når den ydre motivation er aktiveret, opstår muligheden for at skabe afgørende indre motivation, som fører til involvering, engagement og forståelse af strategier, handlingsplaner og KPI’er.

Som sparringspartner, facilitator og arrangør har vi stor erfaring og indsigt i, hvad der skal til for at skabe og afholde det helt rigtige Kick OFF.

Vores erfaring fortæller os, at der er mange forskellige tilgange til at bygge et succesfuldt Kick OFF op. Det vigtigste af alt er dog, at I respekterer, at alle jeres medarbejdere kommer med forskellige forudsætninger og tanker om fremtiden.

Dét, Kick OFF’et skal sikre er, at alle har den rette indsigt, forståelse, ejerskab og motivation, for at virksomheden efterfølgende kan få strategien, handlingsplanerne og KPI’erne til at leve, så I når jeres mål.

Det er ikke uvæsentligt, hvad I kan få ud af et veltilrettelagt og super godt gennemført Kick OFF. I vil opnå langt større:

  • Ejerskab
  • Involvering
  • Engagement
  • Indsigt
  • Forståelse
  • Motivation
  • Arbejdsglæde

Mål med seminar: At sikre at budskabet forankres hos den enkelte

Metoder: Foredrag, øvelser, gruppearbejde, refleksion og aktiviteter.

Varighed: 1/2 – 1 dag

SKRIV TIL OS

Ønsker du at blive kontaktet vedrørende et Kick Off arrangement, kan du skrive til os via formularen nedenfor.

image
http://momentumnordic.dk/wp-content/themes/rayko/
http://momentumnordic.dk/
#71906a
style1
paged
Loader indlæg...
/customers/c/a/6/momentumnordic.dk/httpd.www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Indtast e-mail
on
off