POWERTALK

ØG MOTIVATIONEN OG ENGAGEMENTET MED EN MOMENTUM POWERTALK

Sådan genfinder du begejstringen, glæden og motivationen!

PowerTalk er et genialt redskab for organisationer, der ønsker at få et mentalt spark bag i.

Trænger I til ny energi? Til at genfinde motivationen og gejsten? Eller til at få rystet den mentale pose godt og grundigt, og sætte fokus på det væsentlige? Så er en Momentum PowerTalk den helt rigtige medicin.

På en PowerTalk bliver en impotent foredragssal omdannet til en sydende smeltedigel, hvor alt kan ske, og hvor ingen får lov til at gemme sig. I bliver provokeret, udfordret og revet med i processen. En PowerTalk er handling mere end ord, og resultatet er tydeligt. Mentale stopklodser bliver effektivt fejet af bordet og I bliver overbevist om, at i kan, i vil, i tør – til langsigtet gavn for jer selv og jeres virksomhed.

En Momentum PowerTalk er en kollektiv rejse på nogle timer, hvor alle sanser bliver påvirket gennem lys, lyd, billeder, film, storytelling, øvelser og mentale udfordringer. Momentum PowerTalks bliver typisk gennemført for afdelinger, teams, grupper eller for hele virksomheder.

Vi involverer alle deltagerne aktivt i fysiske, mentale og emotionelle aktiviteter, og understreger præcis de faglige områder, som din virksomhed eller afdeling arbejder med lige nu.

Har du og din virksomhed behov for en PowerTalk med et helt andet omdrejningspunkt, indhold eller længde, så skræddersyer vi en PowerTalk specielt til dig.

Momentum PowerTalks er ideelle til at skabe et fælles fokus og forståelse, bryde vaner, motivere eller kickstarte en ny reje ind i fremtiden.

Med en Momentum PowerTalk, kan I forvente:

  • et mentalt boost
  • glæde og begejstring
  • en forøget motivation
  • en tro på at JEG kan hvis JEG vil
  • en følelse af at man er en del af noget større
  • fornyet teamspirit og holdånd

Mål med seminar: En PowerTalk giver alle et mentalt boost, og hjælper med at genfinde begejstringen, glæden og motivationen

Metoder: Deltagerne bliver konstant provokeret og for alvor udfordret

Varighed: 1 1/2 – 3 timer

SKRIV TIL OS

Ønsker du at blive kontaktet vedrørende en PowerTalk session, kan du skrive til os via formularen nedenfor.

image
http://momentumnordic.dk/wp-content/themes/rayko/
http://momentumnordic.dk/
#71906a
style1
paged
Loader indlæg...
/customers/c/a/6/momentumnordic.dk/httpd.www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Indtast e-mail
on
off