27 TIMERS TEAM DAG

27 timers teamdag, er det perfekte til at ”ryste” dit team sammen på den rigtige måde. Der kan arbejdes med forskellige temaer, alt efter om I er en ny afdeling, er blevet sammenlagt med andre, eller I ønsker at brillere på samarbejde og resultater.

VINDERTEAM

Overordnet er vindere karakteriseret ved, at de har visioner og tør drømme. Hvis man ikke tør, vinder man ikke noget som helst. Du skal have visioner, og det er derfor ikke nok at sætte hurtige mål op. Kortsigtede mål giver ikke langvarig succes. Du skal have noget, som peger længere frem.

GAMIFICATION

Momentum Gamification programmer fokuserer på, at udvikle nye færdigheder og ændre adfærd. Ved at placere deltagerne i et anderledes miljø, i en sjov, men relevant atmosfære, opdager deltagerne nye sider af sig selv, tilegner sig nye teknikker og færdigheder der direkte kan benyttes i jobbet.

POWERTALK

En PowerTalk er handling mere end ord og resultatet er tydeligt. Mentale stopklodser bliver effektivt fejet af bordet og i bliver overbevist om, at I kan, I vil, I tør - til langsigtet gavn for jer selv og jeres virksomhed.

image
http://momentumnordic.dk/wp-content/themes/rayko/
http://momentumnordic.dk/
#71906a
style1
paged
Loader indlæg...
/customers/c/a/6/momentumnordic.dk/httpd.www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Indtast e-mail
on
off